Projekter

SI Kerteminde har og har haft mange projekter.
Vi har hvert år nye projekter og vi har fortsættende projekter.

Alle vore projekter er bundet sammen med en aktivitet. En aktivitet som på en eller anden måde giver et beløb til et sponsorat.

Der kan være tale om et projekt, hvor det sponsoratet er bestemt til dette projekt.

Der kan også være tale om et projekt, hvor de indkomne beløb indsættes på en speciel konto og så senere bruges til et evt til flere sponsorater. Vi modtager jævnligt ansøgninger om sponsorater, derfor er det godt at have lidt i pengekassen.

Et projekt kan også være et emne, hvor det ikke handler om penge, men hvor "sponsoratet" er i form af hjælp / samtale / coach / mentor, - for ex for en person eller en gruppe af personer. Sådanne projekter er lige så velegnede for vort arbejde, som de projekter hvor der er indtægter.

Til højre kan du se nogle af vore projekter og du er velkommen til at klikke på disse og læse mere om, hvilken aktivitet der har været her og hvilke midler der er uddelt.

Alle Kerteminde Soroptimister kan komme med forslag til nye Projekter, derudover har vi et Projektudvalg, dette er bestående af: KPD, KAPD samt Karen B, Gerda L, Aase Aa, Birthe R.