25 års jubilæum 2015

 

 

 

 

 

 

 

Der blev i den anledningng doneret kr. 182.500

Den 5. september 2015 kunne vi fejre vort 25 års jubilæum. 23 Soroptimister havde i lang tid set hen til denne dag og forberedelserne havde stået på i flere år.

Et jubilæumsudvalg har i flere år arbejdet med dette projekt.

Hvordan forløb fejringen?

Torsdag før ankom 3 engelske soroptimister fra Buxton samt to 2 ægtefæller.Dette var Jackie, Brian, Anne, David, Mavis.
Desuden ankom Aly og Karel fra den hollandske klub De Eemsmond.

Torsdag aften var gæsterne sammen med deres værter.

Fredag morgen havde værterne hver især planlagt en tur - rundt i Munkebo, rundt i Nyborg og til frokost mødtes vi ved klubpræsident i Svendborg.

Vi besøgte Galleriet v Christiansminde og senere kørte vi til Lundborg, hvor vi drak kaffe, beså et galleri og en 46 fods båd.

Hjemme igen var der en kort pause før alle gæster, værter samt de klubmedlemmer med ægtefæller, der ønskede det, - aftensmad i Frivilligcenteret.
Hyggelig aften med snak og lækker buffet.

Lørdag morgen tog to af soroptimisternes ægtefæller sig af de udenlandske mandlige gæster. Alle klubmedlemmer, gæster samt øvrige tilmeldte soroptimister fra region 3 samt special indbudte Gudmor, Unionspræsident og Foredragsholder Lene Haulrik mødtes ved Kerteminde Rådhus kl. 11.00.

Desuden var der indbudt Donationsmodtagere til 15 forsk. projekter - i alt ca 90 deltagere. Der var vin og snacks - og underholdning ved modtagelsen af de to OUH klovne.

Klubpræsidenten bød velkommen og vi sang en velkomstsang. Der var indlæg fra borgmesteren. Overrækkelse af roser til Chartermedlemmer, 5 soroptimister og vor gudmor. Dernæst overrækkelse af donationerne til de enkelte modtagere. Meget højtideligt og stemningsfuldt.

Der var underholdning ved 2 sange, sunget af Mads Nørby.

Kl 13.00 mødtes alle soroptimisterne i Skovpavillonen, hvor der var 58 gæster i alt.

Der var velkomst, lysceremoni, 3 minutter, taler, toastmaster indlæg, sange, indlæg om positiv psykologi og sluttende med Gospel sang for alle og til sidst Soroptimist hymnen.

Vi sluttede kl 17.00 og fortsatte ved Frivilligcenteret kl 19.00 med en aftensfest for klubmedlemmer, ægtefæller og udenlandske gæster. Der var arrangeret oste og pølse buffet samt en dejlig roulade.

Kl. 22.00 sluttede vi, det havde været en fantastisk dag og i det hele nogle fantastiske dage.

Søndag var det så tid for endelig oprydning og opvask i Frivilligcenteret. For værterne var det tid til at sige farvel til nogle af gæsterne og andre gæster blev til mandag aften - og de oplevede både Gudstjeneste i en dansk kirke, Besøg på Rosengården og Vagns museum samt nød godt af Karens have.

Tak til gæster, klubmedlemmer, ægtefæller og øvrige, der har hjulpet til - det har været et stort arbejde - men det var det værd.